Nyheter

Desember hos Face

Face har mange spennende oppdrag om dagen, og selv i Desember er det full fart både på kontoret i Fredrikstad, og i vårt innleide kontor i Oslo. Lokalene i Oslo er innleid denne høst/vinter for å kunne jobbe tett på to av våre spillefilmer dette året. Det er tre av oss som har hatt base her i Oslo siden September, og det kreves lange arbeidsdager for å besette alle roller, og for å hente inn aktører. Nå i Desember vil vi sluttføre innspilling av vårt største prosjekt noen gang, og så ser vi frem til å kunne samle oss som ett team igjen i Fredrikstad etter det. Ved siden av våre spillefilmer, har vi flere andre prosjekter og oppdrag i full sving. I Desember har vi hele fire nye reklame oppdrag som produseres før nyttår, så vi skal levere mye før vi kan gå inn i det nye året. Face kjører flere auditions og castinger nå i Desember, og så er vi godt i gang med plan og konsept for 2018, så her er det full rulle frem til nyttår. Vi gleder oss til å presentere mye nytt for dere fremover, hilsen alle oss i Face:)

Read more

Ny spillefilm for Face

Face sine yngre aktører blir å se på kino høsten 2018.Da er det premiere på spillefilmen “Barn” produsert av Yngve Sæther for Motlys, og med Arthaus som distributør. Det er Dag Johan Haugerud som regisserer produksjonen. Dag er blant annet kjent for sin tidligere spillefilm “Som du ser meg” hvor han hentet hjem Amanda priser for “Beste Film”, “Beste manus”, “Beste regi”, og “Beste kvinnelige hovedrolle”. Med seg denne gangen har han Henriette Steenstrup som spiller hovedrollen i filmen hvor handlingen utspiller seg rundt en barneskole i Oslo.
Face har arbeidet for produksjonen med ansvar for barne-aktører til denne innspillingen. Dette har vært et spennende oppdrag for oss i Face, og et stort cast arbeid med så mange aktører i sving. Innspillingen startet i September, og Face har castet til ulike scener og roller underveis. På det meste har vi hentet inn flere hundre barn til de store scenene i filmen.

Read more

Ny film for Face

Face på spennende filmoppdrag.
Filmen heter “Knus meg” og lages av et fantastisk crew fra Filmhuset.

Read more

TVNorge inspilling

Face på innspilling med TVNorge.
Vår stab med ansvar for makeup og styling av flere kjente fjes.

Read more

Ny reklamefilm Circle K

Her er enda en gøyal innspilling for Circle K.
To av Face sine skuespillere Stein Anders og Magnus.

Read more

Jernia Reklamefilmer

Fem av Face sine skuespillere på innspilling for Jernia.
Sommerens mest gøyale TV reklamer ?

Read more

NRK Ny serie

Face har levert mange statister til innspillingen av NRK sin nye
satsning “Hjemmebane” denne høsten.
Hovedrollene har John Carew og Anne Dahl Torp.

Read more